Σπάμε τις αποστάσεις μεταξύ μας... Διεκδικούμε συλλογικά!

Ο Σύλλογος Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Ρεθύμνου είναι μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2008 και επιδιώκει να απαντήσει στην αναγκαιότητα συνεύρεσης και συσπείρωσης του κόσμου της αδιοριστίας γύρω από κοινά αιτήματα και κοινούς σκοπούς. Πάμε ενάντια στη λογική του "κανιβαλισμού" και του ανταγωνισμού που μας επιβάλλεται. Λέμε όχι στην αντίληψη που λέει ότι αντίπαλος μας είναι ο συνάδελφος. Υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπεια μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι ο καθένας μόνος του. Αναπτύσσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα. Τις συνέπειες του ατομισμού και του "ο καθένας μόνος του" τις βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και είδαμε που μας έχουν βγάλει. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τη φωνή μας και να πούμε «Φτάνει πια!»

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Εδώ θα βρείτε το πανελλαδικό ψήφισμα

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

Προσλήψεις αναπληρωτών β φάση-Θα προηγηθούν οι προσλήψεις αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας. Τι γίνεται με τις προσλήψεις αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας

Σύμφωνα με ενημέρωση από το αρμόδιο γραφείο προσλήψεων του ΥΠΕΠΘ είναι σχεδόν έτοιμος ο κατάλογος των προσλήψεων αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Μέχρι το Σάββατο 6/9, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, θα ανακοινωθούν προσλήψεις αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο κατάλογος για τις προσλήψεις αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη καθώς στέλνονται ακόμη κενά. Η πρόβλεψη του αρμόδιου γραφείου του ΥΠΕΠΘ είναι ότι ο κατάλογος θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 8/9 και η ανακοίνωση θα γίνει από τις 8 έως τις 10/9.

Δύσκολα τα πράγματα για τους ΠΕ05 (Γαλλικής) καθώς δεν φαίνεται να υπάρχουν κενές θέσεις σύμφωνα με το ΥΠΕΠΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: