Σπάμε τις αποστάσεις μεταξύ μας... Διεκδικούμε συλλογικά!

Ο Σύλλογος Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Ρεθύμνου είναι μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2008 και επιδιώκει να απαντήσει στην αναγκαιότητα συνεύρεσης και συσπείρωσης του κόσμου της αδιοριστίας γύρω από κοινά αιτήματα και κοινούς σκοπούς. Πάμε ενάντια στη λογική του "κανιβαλισμού" και του ανταγωνισμού που μας επιβάλλεται. Λέμε όχι στην αντίληψη που λέει ότι αντίπαλος μας είναι ο συνάδελφος. Υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπεια μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι ο καθένας μόνος του. Αναπτύσσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα. Τις συνέπειες του ατομισμού και του "ο καθένας μόνος του" τις βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και είδαμε που μας έχουν βγάλει. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τη φωνή μας και να πούμε «Φτάνει πια!»

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Εδώ θα βρείτε το πανελλαδικό ψήφισμα

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Γενική Συνέλευση Συλλόγου Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Ρεθύμνου

Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στις 6.30 στο Πειραματικό Λύκειο θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Ρεθύμνου με θέματα:

  • Δράση του Συλλόγου σχετικά με τον επικείμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ
  • Απολογισμός απερχόμενης διοικούσας επιτροπής
  • Προκήρυξη εκλογών του Συλλόγου για την ανάδειξη νέου Δ.Σ

Να είμαστε όλοι εκεί!

2 σχόλια:

neoinileias είπε...

ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ

Η επιλογή δεν γίνεται σύμφωνα με αυτά που γράφεις στο διαγωνισμό. Δεν λαμβάνονται υπόψη αυτά που γράφεις η απαντάς στο τετράδιο. Οι διοριζόμενοι «επιλέγονται κατόπιν παραγγελιών» από την κεντρική επιτροπή εξετάσεων του διαγωνισμού .

Διαβάστε περισσότερα για το ζήτημα: http://neoinileias.blogspot.com/2008/05/blog-post_7200.html

Ανώνυμος είπε...

για τον αιφνιδιασμό του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 20 - 21 Δεκεμβρη ο σύλλογος τι δράσεις παραγματοποιεί; Κάποια ανακοίνωσή σας υπάρχει γύρω από το ζήτημα;Ειμαι απ'το Ρεθυμνο και είδα ότι αδιοριστοι εκπαιδευτικοί (Π.Ε.Α.Ε) έχουν βάλει κινητοποιήσεις κατά τόπους..