Σπάμε τις αποστάσεις μεταξύ μας... Διεκδικούμε συλλογικά!

Ο Σύλλογος Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Ρεθύμνου είναι μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2008 και επιδιώκει να απαντήσει στην αναγκαιότητα συνεύρεσης και συσπείρωσης του κόσμου της αδιοριστίας γύρω από κοινά αιτήματα και κοινούς σκοπούς. Πάμε ενάντια στη λογική του "κανιβαλισμού" και του ανταγωνισμού που μας επιβάλλεται. Λέμε όχι στην αντίληψη που λέει ότι αντίπαλος μας είναι ο συνάδελφος. Υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπεια μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι ο καθένας μόνος του. Αναπτύσσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα. Τις συνέπειες του ατομισμού και του "ο καθένας μόνος του" τις βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και είδαμε που μας έχουν βγάλει. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τη φωνή μας και να πούμε «Φτάνει πια!»

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Εδώ θα βρείτε το πανελλαδικό ψήφισμα

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Παρέμβαση Διαμαρτυρίας για τις ημερομηνίες διεξαγωγής του ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών

Ο απαράδεκτος αιφνιδιασμός του Υπουργείου Παιδείας με την ημερομηνία διεξαγωγής του επόμενου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών δεν μπορεί να μείνει αναπάντητος. Είναι ανάγκη, η αγανάκτηση που νιώθει ο κόσμος της αδιοριστίας από αυτόν τον απρόκλητο εμπαιγμό να γίνει φωνή διαμαρτυρίας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στην παρέμβαση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Ρεθύμνου στον ερχόμενο διαγωνισμό του test δεξιοτήτων την Κυριακή 30/11 στις 8:00 το πρωί στο εξεταστικό κέντρο του 1ου Λυκείου Ρεθύμνου.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: