Σπάμε τις αποστάσεις μεταξύ μας... Διεκδικούμε συλλογικά!

Ο Σύλλογος Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Ρεθύμνου είναι μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2008 και επιδιώκει να απαντήσει στην αναγκαιότητα συνεύρεσης και συσπείρωσης του κόσμου της αδιοριστίας γύρω από κοινά αιτήματα και κοινούς σκοπούς. Πάμε ενάντια στη λογική του "κανιβαλισμού" και του ανταγωνισμού που μας επιβάλλεται. Λέμε όχι στην αντίληψη που λέει ότι αντίπαλος μας είναι ο συνάδελφος. Υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπεια μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι ο καθένας μόνος του. Αναπτύσσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα. Τις συνέπειες του ατομισμού και του "ο καθένας μόνος του" τις βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και είδαμε που μας έχουν βγάλει. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τη φωνή μας και να πούμε «Φτάνει πια!»

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Εδώ θα βρείτε το πανελλαδικό ψήφισμα

Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

Συνάντηση του Συλλόγου Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Ρεθύμνου με τον προϊστάμενο β/βάθμιας για το θέμα των προσλήψεων στην Π.Δ.Σ

Τη Δευτέρα 1 Σεπτέμβρη στις 13.00 ο Σύλλογος Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Ρεθύμνου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον προϊστάμενο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό προκειμένου να διεκδικήσουμε:

  • Διαφάνεια και αξιοκρατία στην διαδικασία προσλήψεων στην Π.Δ.Σ μέσα από την εφαρμογή συγκεκριμένων κριτηρίων
  • Έγκαιρη έναρξη της λειτουργίας των προγραμμάτων Π.Δ.Σ σε όλα τα σχολεία του νομού

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της δευτεροβάθμιας, Καλλιρόης Παρρέν Σιγανού 4.

Να είμαστε όλοι εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: