Σπάμε τις αποστάσεις μεταξύ μας... Διεκδικούμε συλλογικά!

Ο Σύλλογος Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Ρεθύμνου είναι μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2008 και επιδιώκει να απαντήσει στην αναγκαιότητα συνεύρεσης και συσπείρωσης του κόσμου της αδιοριστίας γύρω από κοινά αιτήματα και κοινούς σκοπούς. Πάμε ενάντια στη λογική του "κανιβαλισμού" και του ανταγωνισμού που μας επιβάλλεται. Λέμε όχι στην αντίληψη που λέει ότι αντίπαλος μας είναι ο συνάδελφος. Υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπεια μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι ο καθένας μόνος του. Αναπτύσσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα. Τις συνέπειες του ατομισμού και του "ο καθένας μόνος του" τις βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και είδαμε που μας έχουν βγάλει. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τη φωνή μας και να πούμε «Φτάνει πια!»

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Εδώ θα βρείτε το πανελλαδικό ψήφισμα

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

Αναμένονται οι τελικοί πίνακες κατάταξης Αναπληρωτών και Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών σχολικού έτους 2008-2009

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΠΘ μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των μόνιμων διορισμών γίνεται το ξεκαθάρισμα για την ανακοίνωση των τελικών πινάκων κατάταξης Αναπληρωτών και Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης σχολικού έτους 2008-2009.
Η alfavita.gr θα ενημερωθεί από το ΥΠΕΠΘ για το χρόνο της ανακοίνωσης των τελικών πινάκων και θα πληροφορήσει με δική της ανακοίνωση τους ενδιαφερόμενους

Δεν υπάρχουν σχόλια: