Σπάμε τις αποστάσεις μεταξύ μας... Διεκδικούμε συλλογικά!

Ο Σύλλογος Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Ρεθύμνου είναι μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2008 και επιδιώκει να απαντήσει στην αναγκαιότητα συνεύρεσης και συσπείρωσης του κόσμου της αδιοριστίας γύρω από κοινά αιτήματα και κοινούς σκοπούς. Πάμε ενάντια στη λογική του "κανιβαλισμού" και του ανταγωνισμού που μας επιβάλλεται. Λέμε όχι στην αντίληψη που λέει ότι αντίπαλος μας είναι ο συνάδελφος. Υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπεια μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι ο καθένας μόνος του. Αναπτύσσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα. Τις συνέπειες του ατομισμού και του "ο καθένας μόνος του" τις βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και είδαμε που μας έχουν βγάλει. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τη φωνή μας και να πούμε «Φτάνει πια!»

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Εδώ θα βρείτε το πανελλαδικό ψήφισμα

Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

Τρίτη 15 Ιουλίου οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης αναπληρωτών και ωρομισθίων-Ενστάσεις μέχρι 18 Ιουλίου-Οριστικοί πίνακες 22 ή 23 Ιουλίου

Σύμφωνα με ενημέρωση που έκαναν οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΠΘ στην alfavita.gr την Τρίτη 15 Ιουλίου θα ανακοινωθεί ο προσωρινός πίνακας κατάταξης των αναπληρωτών και των ωρομισθίων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Μέχρι την Παρασκευή 18/07 οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ένσταση κατά των προσωρινών πινάκων αναπληρωτών και ωρομισθίων. Οι υπηρεσίες του ΥΠΕΠΘ έχουν πάρει όλα τα μέτρα για την έγκαιρη εξέταση των ενστάσεων και εκτιμούν ότι την Τρίτη 22 Ιουλίου (το αργότερο Τετάρτη 23 Ιουλίου) θα ανακοινωθούν οι τελικοί πίνακες κατάταξης αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: