Σπάμε τις αποστάσεις μεταξύ μας... Διεκδικούμε συλλογικά!

Ο Σύλλογος Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Ρεθύμνου είναι μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2008 και επιδιώκει να απαντήσει στην αναγκαιότητα συνεύρεσης και συσπείρωσης του κόσμου της αδιοριστίας γύρω από κοινά αιτήματα και κοινούς σκοπούς. Πάμε ενάντια στη λογική του "κανιβαλισμού" και του ανταγωνισμού που μας επιβάλλεται. Λέμε όχι στην αντίληψη που λέει ότι αντίπαλος μας είναι ο συνάδελφος. Υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπεια μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι ο καθένας μόνος του. Αναπτύσσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα. Τις συνέπειες του ατομισμού και του "ο καθένας μόνος του" τις βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και είδαμε που μας έχουν βγάλει. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τη φωνή μας και να πούμε «Φτάνει πια!»

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Εδώ θα βρείτε το πανελλαδικό ψήφισμα

Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

Ενημέρωση για τους πίνακες κατάταξης και την εγκύκλιο για πρόσληψη μονίμων εκπαιδευτικών

Στις 24 Ιουλίου η alfavita.gr επικοινώνησε με τη Γενική Διεύθυνση Διοίκησης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο Γενικός Διευθυντής κος Κώστας Κουτρομάνος ενημέρωσε την alfavita.gr ότι οι οριστικοί πίνακες κατάταξης αναπληρωτών ωρομισθίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ολοκληρώθηκαν. Επίσης ότι λύνονται οι τελευταίες εκκρεμότητες με τους οριστικούς πίνακες κατάταξης αναπληρωτών ωρομισθίων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Δεν θα ανακοινωθούν σήμερα οι οριστικοί πίνακες κατάταξης και ελπίζει ότι αύριο το ΥΠΕΠΘ θα είναι σε θέση να ανακοινώσει μαζί με τους οριστικούς πίνακες και την εγκύκλιο για το μόνιμο διορισμό.
Ο Γενικός Διευθυντής Κώστας Κουτρομάνος παρατήρησε ότι εντοπίστηκαν πάνω από 50 εκπαιδευτικοί που παρουσιάζονταν με προϋπηρεσία σε ιδιωτικά σχολεία χωρίς να έχουν ούτε διοριστήριο και χωρίς να είναι γραμμένοι στην επετηρίδα και ως εκ τούτου δεν υπολογίστηκε η προϋπηρεσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: