Σπάμε τις αποστάσεις μεταξύ μας... Διεκδικούμε συλλογικά!

Ο Σύλλογος Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Ρεθύμνου είναι μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2008 και επιδιώκει να απαντήσει στην αναγκαιότητα συνεύρεσης και συσπείρωσης του κόσμου της αδιοριστίας γύρω από κοινά αιτήματα και κοινούς σκοπούς. Πάμε ενάντια στη λογική του "κανιβαλισμού" και του ανταγωνισμού που μας επιβάλλεται. Λέμε όχι στην αντίληψη που λέει ότι αντίπαλος μας είναι ο συνάδελφος. Υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπεια μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι ο καθένας μόνος του. Αναπτύσσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα. Τις συνέπειες του ατομισμού και του "ο καθένας μόνος του" τις βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και είδαμε που μας έχουν βγάλει. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τη φωνή μας και να πούμε «Φτάνει πια!»

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Εδώ θα βρείτε το πανελλαδικό ψήφισμα

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

Από 21 έως 25 Ιουλίου οι αιτήσεις των μονίμων εκπαιδευτικών όλων των κατηγοριών για διορισμό

Από τη Δευτέρα 21 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 25 Ιουλίου θα γίνουν φέτος οι αιτήσεις όλων των κατηγοριών των εκπαιδευτικών για μόνιμο διορισμό. Σύμφωνα με ενημέρωση που έγινε από το ΥΠΕΠΘ στην alfavita.gr την ίδια περίοδο θα καταθέσουν αίτηση η κατηγορία 60% (ΑΣΕΠ), η κατηγορία 40% καθώς και το 24μηνο και το 30μηνο (το νομοσχέδιο για τις δύο τελευταίες κατηγορίες αναμένεται να ψηφισθεί στη Βουλή πριν από τις 18 Ιουλίου).
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ΥΠΕΠΘ έχει εξασφαλίσει για τη νέα σχολική χρονιά για την πρόσληψη πολυτέκνων εκπαιδευτικών περίπου 700 πιστώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: