Σπάμε τις αποστάσεις μεταξύ μας... Διεκδικούμε συλλογικά!

Ο Σύλλογος Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Ρεθύμνου είναι μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2008 και επιδιώκει να απαντήσει στην αναγκαιότητα συνεύρεσης και συσπείρωσης του κόσμου της αδιοριστίας γύρω από κοινά αιτήματα και κοινούς σκοπούς. Πάμε ενάντια στη λογική του "κανιβαλισμού" και του ανταγωνισμού που μας επιβάλλεται. Λέμε όχι στην αντίληψη που λέει ότι αντίπαλος μας είναι ο συνάδελφος. Υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπεια μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι ο καθένας μόνος του. Αναπτύσσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα. Τις συνέπειες του ατομισμού και του "ο καθένας μόνος του" τις βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και είδαμε που μας έχουν βγάλει. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τη φωνή μας και να πούμε «Φτάνει πια!»

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Εδώ θα βρείτε το πανελλαδικό ψήφισμα

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

Καθυστέρηση της ανακοίνωσης της εγκυκλίου μόνιμων διορισμών λόγω εμπλοκής των συστημάτων σε Μακεδονία, Ηπειρο κ.λπ. και πολλών λαθών που διαπιστώθηκαν

Η alfavita.gr επικοινώνησε την Τρίτη 22/7 στις 4.00 μ.μ. με τη Γενική Διεύθυνση Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχετικά με την εγκύκλιο των μόνιμων διορισμών. Η απάντηση που δόθηκε από το Γενικό Διευθυντή του αρμόδιου τμήματος κο Κώστα Κουτρομάνο για το ζήτημα του χρόνου ανακοίνωσης της εγκυκλίου για μόνιμο διορισμό ήταν η παρακάτω: Η εγκύκλιος δεν βγήκε την Τρίτη όπως είχε ανακοινωθεί καθώς υπήρξε καθυστέρηση λόγω μη λειτουργίας των συστημάτων από διευθύνσεις στη Μακεδονία, στην Ηπειρο κ.λπ. και λόγω της ύπαρξης πολλών λαθών και διόρθωσής τους μετά τις ενστάσεις που έγιναν από πολλούς εκπαιδευτικούς στον πίνακα κατάταξης. Σύμφωνα με το Γενικό Διευθυντή οι υπηρεσίες του ΥΠΕΠΘ θα συνεχίσουν τον έλεγχο και αύριο με στόχο την όσο το δυνατόν γρηγορότερη διόρθωση των λαθών και τον καλύτερο έλεγχο κυρίως στο 24μηνο και το 30μηνο. Η Γενική Διεύθυνση Προσωπικού του ΥΠΕΠΘ ενημέρωσε την alfavita.gr ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη ανακοίνωση της εγκυκλίου μόνιμων διορισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: