Σπάμε τις αποστάσεις μεταξύ μας... Διεκδικούμε συλλογικά!

Ο Σύλλογος Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Ρεθύμνου είναι μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2008 και επιδιώκει να απαντήσει στην αναγκαιότητα συνεύρεσης και συσπείρωσης του κόσμου της αδιοριστίας γύρω από κοινά αιτήματα και κοινούς σκοπούς. Πάμε ενάντια στη λογική του "κανιβαλισμού" και του ανταγωνισμού που μας επιβάλλεται. Λέμε όχι στην αντίληψη που λέει ότι αντίπαλος μας είναι ο συνάδελφος. Υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπεια μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι ο καθένας μόνος του. Αναπτύσσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα. Τις συνέπειες του ατομισμού και του "ο καθένας μόνος του" τις βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και είδαμε που μας έχουν βγάλει. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τη φωνή μας και να πούμε «Φτάνει πια!»

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Εδώ θα βρείτε το πανελλαδικό ψήφισμα

Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Τρίτη, το αργότερο Τετάρτη η εγκύκλιος του ΥΠΕΠΘ για τους μόνιμους διορισμούς

Ολοκληρώνονται οι τελευταίοι έλεγχοι που γίνονται από την αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΠΘ, κυρίως στις προϋπηρεσίες του 24μηνου και του 30μηνου και σύμφωνα με ενημέρωση που έγινε στην alfavita.gr από τη Γενική Διεύθυνση Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αναμένεται αύριο Τρίτη 22/7 ή το αργότερο Τετάρτη 23/7 η εγκύκλιος για τους μόνιμους διορισμούς.
Σε περίπτωση που η εγκύκλιος ανακοινωθεί αύριο θα δοθεί μία εβδομάδα για υποβολή αιτήσεων (δηλαδή μέχρι την άλλη Τρίτη 29/7) σε περίπτωση που η ανακοίνωση της εγκυκλίου γίνει την Τετάρτη, οι αιτήσεις θα μπορούν να γίνουν μέχρι την Τετάρτη 30/7.
Αιτήσεις, σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στην alfavita.gr από το ΥΠΕΠΘ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν όπου και αν βρίσκονται στην Ελλάδα (σε οποιαδήποτε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: