Σπάμε τις αποστάσεις μεταξύ μας... Διεκδικούμε συλλογικά!

Ο Σύλλογος Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Ρεθύμνου είναι μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2008 και επιδιώκει να απαντήσει στην αναγκαιότητα συνεύρεσης και συσπείρωσης του κόσμου της αδιοριστίας γύρω από κοινά αιτήματα και κοινούς σκοπούς. Πάμε ενάντια στη λογική του "κανιβαλισμού" και του ανταγωνισμού που μας επιβάλλεται. Λέμε όχι στην αντίληψη που λέει ότι αντίπαλος μας είναι ο συνάδελφος. Υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπεια μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι ο καθένας μόνος του. Αναπτύσσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα. Τις συνέπειες του ατομισμού και του "ο καθένας μόνος του" τις βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και είδαμε που μας έχουν βγάλει. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τη φωνή μας και να πούμε «Φτάνει πια!»

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Εδώ θα βρείτε το πανελλαδικό ψήφισμα

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Ενωση Ελλήνων Φυσικών: Κάλεσμα των Φυσικών για την επίλυση του προβλήματος του κλάδου ΠΕ 04 με τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ στις 22/06

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι Φυσικοί να προσέλθουν την Κυριακή 22/6 στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, στις 10.15 το πρωϊ, στο παλιό Χημείο, στην οδό Ναυαρίνου 13 στην Αθήνα.
Κατόπιν συνεννοήσεως με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΦ προκύπτει η ανάγκη ύπαρξης συγκεκριμένης πρότασης, ώστε να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζουμε και να εναντιωθούμε στην άδικη πρόταση να εξεταστούμε σε 4 γνωστικά αντικείμενα και την πιθανή συγχώνευση του κλάδου στον Πίνακα των διοριστέων, αλλά και των αναπληρωτών.
Ελάτε να πείτε την άποψή σας. ΔΕΝ είναι δυνατόν να καθόμαστε και να αισθανόμαστε ανήμποροι να αντιδράσουμε.
Έχουμε ελπίδα να δικαιωθούμε ΜΟΝΟ αν καταθέσουμε στους αρμόδιους σοβαρή και ρεαλιστική πρόταση και θα αντιπροσωπεύει ΟΛΟΥΣ μας.
Η ΕΕΦ είναι διατεθιμένη να μας στηρίξει και να μας υπερασπιστεί.
Εάν ενεργοποιηθούμε θα τα καταφέρουμε.
ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ
Πληροφορίες:
Ένωση Ελλήνων Φυσικών
210 3635701
www.eef.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: