Σπάμε τις αποστάσεις μεταξύ μας... Διεκδικούμε συλλογικά!

Ο Σύλλογος Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Ρεθύμνου είναι μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2008 και επιδιώκει να απαντήσει στην αναγκαιότητα συνεύρεσης και συσπείρωσης του κόσμου της αδιοριστίας γύρω από κοινά αιτήματα και κοινούς σκοπούς. Πάμε ενάντια στη λογική του "κανιβαλισμού" και του ανταγωνισμού που μας επιβάλλεται. Λέμε όχι στην αντίληψη που λέει ότι αντίπαλος μας είναι ο συνάδελφος. Υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπεια μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι ο καθένας μόνος του. Αναπτύσσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα. Τις συνέπειες του ατομισμού και του "ο καθένας μόνος του" τις βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και είδαμε που μας έχουν βγάλει. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τη φωνή μας και να πούμε «Φτάνει πια!»

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Εδώ θα βρείτε το πανελλαδικό ψήφισμα

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών: Λάθος σε απάντηση που έδωσε το ΑΣΕΠ στη Βιολογία ως ορθή

Κλάδος Φυσικών ΠΕ0401: Στα θέματα των φυσικών, στην ερώτηση 72 (αφορά το συνεξεταζομενο μάθημα της βιολογίας) το ΑΣΕΠ έδωσε ως σωστή απάντηση το δ) "τροφική αλυσίδα" , ενω στην αντίστοιχη ερώτηση 7 στα θέματα των Βιολόγων (ΠΕ0404) το ΑΣΕΠ έδωσε ως σωστή απάντηση το δ) "οικοσύστημα".

Προφανώς το λάθος οφείλεται στο ότι η σειρα των απαντήσεων στους δυο κλάδους είναι διαφορετική ενώ η ερώτηση ειναι η ίδια!

Θα ηθελα να παρακαλέσω το alfavita αν μπορεί να κοινοποιήσει το λάθος αυτό στο site του ή ακομα και να ενημερώσει το ΑΣΕΠ. Ειναι πιθανο να εχει αρχισει το σκαναρισμα των γραπτων με λαθος απαντηση! Πιστευω οτι το θέμα είναι πολυ σοβαρό αν αναλογιστεί κανεις οτι σε 1,25 μορια που πιάνει η ερωτηση μπορεί να κρινει την τυχη εκατονταδων υποφηφιων.

Με εκτίμηση
πηγή: alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: