Σπάμε τις αποστάσεις μεταξύ μας... Διεκδικούμε συλλογικά!

Ο Σύλλογος Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Ρεθύμνου είναι μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2008 και επιδιώκει να απαντήσει στην αναγκαιότητα συνεύρεσης και συσπείρωσης του κόσμου της αδιοριστίας γύρω από κοινά αιτήματα και κοινούς σκοπούς. Πάμε ενάντια στη λογική του "κανιβαλισμού" και του ανταγωνισμού που μας επιβάλλεται. Λέμε όχι στην αντίληψη που λέει ότι αντίπαλος μας είναι ο συνάδελφος. Υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπεια μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι ο καθένας μόνος του. Αναπτύσσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα. Τις συνέπειες του ατομισμού και του "ο καθένας μόνος του" τις βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και είδαμε που μας έχουν βγάλει. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τη φωνή μας και να πούμε «Φτάνει πια!»

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Εδώ θα βρείτε το πανελλαδικό ψήφισμα

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Ενσταση για τις επίσημες απαντήσεις του ΑΣΕΠ, της Μ. Αρβανιτάκη

Καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Αρβανιτάκη Μαρία και μόλις είδα τις επίσημες απαντήσεις του ΑΣΕΠ για το διαγωνισμό εκπαιδευτικών (2Π). Είμαι χημικός και θα αναφερθώ μόνο σε αυτής της ειδικότητας τις απαντήσεις, αν και δεν αμφιβάλλω καθόλου για την ύπαρξη παρομοίων προβλημάτων και στις άλλες ειδικότητες.

Εντοπίζω μετά πλήρους βεβαιότητας ένα τουλάχιστον εσφαλμένο αποτέλεσμα που επίσημα παρουσιάζεται από το ΑΣΕΠ ως σωστή απάντηση.

Κάθε βιβλίο λέει ξεκάθαρα, ότι το σύνολο των αβιοτικών παραγόντων και της κοινότητας που ζει εκεί, χαρακτηρίζουν ένα οικοσύστημα καλύτερα, παρά μια τροφική αλυσίδα όπως μας πληροφορεί πρώτο το ΑΣΕΠ. Όπως καταλαβαίνετε δεν αναφέρθηκα σε ερώτηση που απλά εμένα δε μου στέκεται ως σωστή η επίσημη απάντηση, αλλά για κάτι τόσο αντικειμενικό όσο μπορεί να είναι ένας απλός ορισμός μιας έννοιας.
Είναι να τρελαίνεσαι, σε περίπτωση που δεν ανακαλέσουν.
Και δεδομένου του οφθαλμοφανέστατου αυτου σφάλματος από πλευράς ΑΣΕΠ, δεν αμφιβάλλω καθόλου για το οτι και σε 3 ή 4 ερωτήσεις ακόμα που θεωρώ ότι απαντώ σωστά (με βάση βιβλία και γνώσεις) και στις οποίες με διαψεύδει το ΑΣΕΠ, πιθανότατα να σφάλει εκείνο.
Επικοινωνώ μαζί σας, πρώτον για να εκτονωθώ σε καποιον που μπορεί να δράσει συντονίζοντά μας, και δεύτερον γιατί θα ήθελα την άποψή σας επί του θέματος. Επειδή δεν έχω ξαναδώσει στο διαγωνισμό, δεν ξέρω αν έχει ποτέ ξαναγίνει αυτό. Να ανακοινωθεί δηλαδή ένα λάθος αποτέλεσμα. Κι αν έχει γίνει, τι συμβαίνει σε περίπτωση που όλος ο κόσμος αντιδράσει? ανακαλείται, επισημαίνοντας ότι τους ξέφυγε ένα τυπογραφικό λάθος ή το κάνουμε γαργάρα?
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.
πηγή: alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: