Σπάμε τις αποστάσεις μεταξύ μας... Διεκδικούμε συλλογικά!

Ο Σύλλογος Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Ρεθύμνου είναι μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2008 και επιδιώκει να απαντήσει στην αναγκαιότητα συνεύρεσης και συσπείρωσης του κόσμου της αδιοριστίας γύρω από κοινά αιτήματα και κοινούς σκοπούς. Πάμε ενάντια στη λογική του "κανιβαλισμού" και του ανταγωνισμού που μας επιβάλλεται. Λέμε όχι στην αντίληψη που λέει ότι αντίπαλος μας είναι ο συνάδελφος. Υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπεια μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι ο καθένας μόνος του. Αναπτύσσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα. Τις συνέπειες του ατομισμού και του "ο καθένας μόνος του" τις βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και είδαμε που μας έχουν βγάλει. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τη φωνή μας και να πούμε «Φτάνει πια!»

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Εδώ θα βρείτε το πανελλαδικό ψήφισμα

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων στους ωρομίσθιους συναδέλφους ΠΕ07 και ΠΕ05

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Τ.Θ. 51717 - Τ.Κ. 14503 Αθήνα Κιν.: 6973-470388 www.deutsch.gr info@deutsch.gr

Πληροφορίες: κιν. 6946-339652
Αθήνα, 02.07.2008
Αρ. Πρωτ.: 112/2008


ΠΡΟΣ:
Διεύθυνση A/θμιας Εκπ/σης Πειραιά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
-ΔΟΕ
-ΟΚΠΕ

Θέμα: Καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων στους ωρομίσθιους συναδέλφους ΠΕ07 και ΠΕ05

Κύριε Προϊστάμενε,

το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Π.Ε. έχει δεχτεί πρόσφατα ενυπόγραφες καταγγελίες σχετικά με την καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων στους ωρομίσθιους συναδέλφους ΠΕ07 και ΠΕ05. Οι συνάδελφοι μας ισχυρίζονται πως από τη Διεύθυνση A/θμιας Εκπ/σης Πειραιά έχουν λάβει τα ποσά που αντιστοιχούν μόνο σε 10 ημέρες εργασίας του Νοεμβρίου 2007 και όχι μέχρι τον Μάρτιο του 2008, όπως κυκλοφόρησε στην εκπαιδευτική ιστοσελίδα www.alfavita.gr

Κύριε Προϊστάμενε,

ζητούμε να μεριμνήσετε για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων των συναδέλφων μας λαμβάνοντας υπόψη πως στη Σύμβαση που υπογράφηκε από τις δύο πλευρές αναφέρεται ρητά πως «ο εκπαιδευτικός οφείλει να πληρεί τα καθήκοντά του....» και ότι «η πληρωμή γίνεται σε εύλογο χρονικό διάστημα, ήτοι στο τέλος κάθε μήνα». Αναρωτιόμαστε λοιπόν αν η Σύμβαση δεσμεύει ισομερώς και τις δύο αντισυμβαλλόμενες πλευρές.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε γραπτώς για τις ενέργειές σας.

Με εκτίµηση


Για το Διοικητικό Συµβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Γερµανικής Γλώσσας Π.Ε.

Ο Πρόεδρος
Γιάννης Καρατσιοµπάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: