Σπάμε τις αποστάσεις μεταξύ μας... Διεκδικούμε συλλογικά!

Ο Σύλλογος Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Ρεθύμνου είναι μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2008 και επιδιώκει να απαντήσει στην αναγκαιότητα συνεύρεσης και συσπείρωσης του κόσμου της αδιοριστίας γύρω από κοινά αιτήματα και κοινούς σκοπούς. Πάμε ενάντια στη λογική του "κανιβαλισμού" και του ανταγωνισμού που μας επιβάλλεται. Λέμε όχι στην αντίληψη που λέει ότι αντίπαλος μας είναι ο συνάδελφος. Υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπεια μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι ο καθένας μόνος του. Αναπτύσσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα. Τις συνέπειες του ατομισμού και του "ο καθένας μόνος του" τις βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και είδαμε που μας έχουν βγάλει. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τη φωνή μας και να πούμε «Φτάνει πια!»

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Εδώ θα βρείτε το πανελλαδικό ψήφισμα

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

Πίνακας οργανικών και λειτουργικών κενών εκπ/κων Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης ν. Κυκλάδων για το σχολικό έτος 2008-09

Από τη Δ/νση ΔΕ Κυκλάδων ανακοινώθηκαν τα κενά (οργανικά και λειτουργικά) εκπ/κού προσωπικού ΔΕ για το σχολικό έτος 2008-09 κατά σχολείο και ειδικότητα. Επισημαίνεται ότι οι πίνακες ασφαλώς θα τροποποιηθούν διότι δεν έχουν υπολογισθεί κενά που ενδεχομένως θα προκύψουν από παράταση ή χορήγηση εκπ/κών αδειών από το ΑΠΥΣΔΕ, συμπληρωματικές αποσπάσεις, παραιτήσεις από την υπηρεσία και νέες άδεις κύησης, λοχείας ή ανατροφής.
Η συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ Κυκλάδων για τις εσωτερικές αποσπάσεις εντός νομού και τις προσωρινές τοποθετήσεις των ευρισκομένων στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ προβλέπεται να πραγματοποιηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου και ασφαλώς θα προηγηθεί των τοποθετήσεων των νεοδιορίστων.
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: