Σπάμε τις αποστάσεις μεταξύ μας... Διεκδικούμε συλλογικά!

Ο Σύλλογος Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Ρεθύμνου είναι μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2008 και επιδιώκει να απαντήσει στην αναγκαιότητα συνεύρεσης και συσπείρωσης του κόσμου της αδιοριστίας γύρω από κοινά αιτήματα και κοινούς σκοπούς. Πάμε ενάντια στη λογική του "κανιβαλισμού" και του ανταγωνισμού που μας επιβάλλεται. Λέμε όχι στην αντίληψη που λέει ότι αντίπαλος μας είναι ο συνάδελφος. Υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπεια μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι ο καθένας μόνος του. Αναπτύσσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα. Τις συνέπειες του ατομισμού και του "ο καθένας μόνος του" τις βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και είδαμε που μας έχουν βγάλει. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τη φωνή μας και να πούμε «Φτάνει πια!»

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Εδώ θα βρείτε το πανελλαδικό ψήφισμα

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

Προσωρινοί πίνακες κατάταξης: Προβλήματα με την προϋπηρεσία

Προβλήματα με την προσμέτρηση της προϋπηρεσίας στους προσωρινούς πίνακες αναπληρωτών ωρομισθίων π.χ. από τη Διεύθυνση του Πειραιά κ.λπ. αναφέρουν με μηνύματά τους αρκετοί εκπαιδευτικοί.
Η alfavita.gr θα διερευνήσει το θέμα και θα ενημερώσει τις επόμενες μέρες με ανακοίνωσή της τους ενδιαφερόμενους. Θυμίζει πάντως ότι οι εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλουν τις ενστάσεις τους μέχρι και τις 22 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: